Σχετικά με εμάς

30

Χρόνια Εμπειρίας

Η εταιρεία μας

H εταιρεία PestXperts Limited συνεχίζει μια παράδοση 30 χρόνων στον τομέα της, ως αποτέλεσμα συνένωσης δυνάμεων ανάμεσα σε επαγγελματίες του χώρου, για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών.

Με έδρα τη Λευκωσία διαθέτει δίκτυο Παγκύπριας Εξυπηρέτησης για κάθε είδος υποστατικού ή επιχείρησης.

Στην PestXperts δεν θα βρείτε απλά μια ακόμα εταιρεία παροχής υπηρεσιών pest control αλλά ένα πολύτιμο συνεργάτη που μπορεί να διασφαλίσει τη δική σας υγεία, ασφάλεια, ευημερία αλλά και την περιουσία σας μέσα από σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές.

30+

Χρόνια Εμπειρίας

1000+

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Διαχείρισης Επιβλαβών Οργανισμών

99%

Αποτελεσματικότητα

Το όραμα μας

Να καταστούμε ηγέτες στην αντιμετώπιση επιβλαβών οργανισμών για την προστασία των ανθρώπων, των αγαθών τους, του περιβάλλοντος, του επιχειρείν και της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

H αποστολή μας

Η αντιμετώπιση και η πρόληψη της δράσης κάθε επιβλαβούς οργανισμού, με τη χρήση σύγχρονων, αξιόπιστων, τεχνολογικά αναβαθμισμένων, φιλικών προς το περιβάλλον και με υψηλή ποιότητα, ασφάλεια και επαγγελματισμό υπηρεσιών για κάθε είδος υποστατικού και δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο.

Οι υπηρεσίες μας

Μυοκτονία

Καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού και λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης.

Απεντόμωση

Καταπολέμηση εντόμων (κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριού κ.α.) με την εφαρμογή σύγχρονων και αποτελεσματικών μεθόδων.

Απολύμανση

Καταστροφή παθογόνων μικροοργανισμών με τη μέθοδο του ψεκασμού: βακτήρια και ιοί συμπεριλαμβανομένου του Covid19.

Ξεχωρίζουμε για…

Η τεχνολογία μπροστά

Η PestXperts είναι η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένο λογισμικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των επιβλαβών οργανισμών διασφαλίζοντας:

Λάβετε τη δωρεάν προσφορά σας τώρα.

Scroll to Top